Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Шакира тича след топката с баща си

отпечатай новината

27.03.2014 13:00 | Видян 1696 пъти

Синът на Шакира тича след топката с баща си

Колумбийската звезда Шакира споделя, че 18-месечният й син Милан определено проявява интерес към музиката, но много повече обича да играе футбол с баща си Жерар Пике, пише blife.bg.

На въпроса дали Милан има интерес към кариерата на майка си, Шакира отговаря, че е доста рано да се каже, но малкия вече показва предпочитанията си към спорта. "Твърде рано е да кажа, че обича барабани, но Милан тича след футболната топка по цял ден и май това го влече много повече", коментира в интервю певицата.

Междувременно тя признава, че не знае дали е толкова добра певица, защото сама избира да преследва върховете в музиката, а не е открита или специално насочена от професионалист.

"Не знам дали съм толкова добра певица, за колкото всички ме смятат. Започнах да пея по конкурси, когато бях на 10г. Майка ми видя обява в един вестник и ме посъветва да се пробвам, беше детски музикален конкурс. Аз й казах, че имам нужда да помисля и че ще й отговоря на следващия ден. Това беше първото ми музикално участие и първото професионално решение, което съм взела", спомня си звездата.

 

Снимка:blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !