Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Николета, Азис и Петко в Испания

отпечатай новината

27.03.2014 13:45 | Видян 3649 пъти | Гласували 1

Николета, Азис и Петко в Испания

Николета Лозанова, Азис и Петко Димитров зарязаха деца и половинки и хукнаха групово за Испания, пише БЛИЦ. Как две момчета и едно момиче се забавляват без половинките си на Иберийския полуостров и кой гледа децата им докато ги няма, не ревнува ли бременната Яна от този приятелски воаяж – това обещава да разкрие предаването „Поверително от NL” в събота.

„Поверително от NL” стартира специален риалити проект „В легло с…”, в който водещата Николета Лозанова ще задава въпроси без цензура, без гост-водещ, без маска и грим – искрено и лично. В първия епизод гостува кралят на поп-фолка Азис. „Искам да се върне времето, в което управляваше Тодор Живков. Тогава хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни. Липсва ми времето на комунизма. Това са 80-те, когато съм роден. Всички хора бяха по странен начин спокойни”, сподели той.

Папараците на предаването уловиха новата звезда на попфолка Фикрет в доста унизителна ситуация. Възпитаникът на престижното музикално училище „Любомир Пипков“ се държал неприлично на улицата, но подробностите ще станат ясни в събота.

 

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !