Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Божинов става чалга бос, има 15% от собствеността на клуб

отпечатай новината

25.03.2014 12:00 | Видян 3609 пъти

Божинов става чалга бос, има 15% от собствеността на клуб

Валери Божинов направи първи стъпки в бизнеса с увеселителни чалга барове. 28-годишният нападател на "Левски" е сред собствениците на новооткритото заведение в Студентски град "Нитро Клуб 33", научи "Всеки ден". Божинов е инвестирал 500 000 лева в най-големия в студентския кампус в София двуетажен комплекс и притежава 15% от собствеността на заведението. Валери приел предложението на боса на "Найт Флайт" Петко Димитров да му стане ортак в поредния чалга бар, който отваря.

Още миналото лято Петко сложи ръка върху апетитното помещение в Студентски град, което бе затворено преди 2 години от властите заради опасност от срутване. Младоженецът подари някогашния "Ориент 33" на съпругата си Яна самидни след сватбата им, като идеята бе заведението да отвори отново врати на 8 декември. Впоследствие обаче ректорът на УНСС Стати Статев задължи новите собственици на някогашната студентска столова да укрепят помещението ако искат да бъде подписан дългогодишен договор. Така разходите на Петко Димитров и половинката му Яна по новото заведение се вдигнали двойно.

"В нощния клуб са налети над 3 милиона лева. Вероятно тези пари са били непосилни за Петко Димитров и той привлече като съдружници двама души - Иво Тонев и Валери Божинов", разкриват пред "Всеки ден" запознати със  сделката.

Самият Валери обаче до този момент не се е появявал в заведението, което отвори врати миналата седмица. Макар да е сред собствениците на тузарския чалга клуб, Божинов вече страни от нощния живот, тъй като е амбициран да върне някогашната си слава на неуловим от защитниците нападател.

През последните 5 лета Валери търпеше провал след провал и от футболист на "Манчестър сити" стигна дотам, че едва си намери място в "Левски". Всички футболни анализатри са категорични, че провалът на Божинов се дължи на многобройните му секс авантюри и панаири с бившата му жена Алисия и с настоящата съпруга Николета Лозанова. Затова и когато стъпи на "Герена", Божинов подписа специална клауза към договора си, че ще спазва вечерен час и всяка вечер ще е у дома си в 22,30 часа, което автоматично изключва посещение дори в новооткрития с негова финансова помощ "Нито Клуб 33".

Във фолк средите пък им е любопитно дали Валери Божинов няма да наложи вето върху участията на Алисия в чалга заведението на Петко в Студентски град. "Все пак Божинов е миноритарен акционер и водеща дума за участията има Петко Димитров", отбелязват фолк интриганти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !