Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Алисия преследва Божинов за пари до дупка

отпечатай новината

20.02.2014 15:30 | Видян 3092 пъти | Гласували 1

Алисия преследва Божинов за пари до дупка

Бившата жена на Валери Божинов, Алисия, е загубила делото за издръжката на сина им Валери Божинов-младши, и на втора инстанция, научихме от свои източници в съдебните среди. Чалга дивата обаче не се е отказала от целта си да изстиска футболиста с колкото се може повече пари и ще се пробва в последния позволен от държавата опит, като обжалва решението на Апелативния съд пред Върховния.

Делата за издръжката, които Алисия води с бащата на сина си, се точат вече две години и половина. До тях се стигна, след като родителите не успяха да се разберат помежду си за парите, с които Валери всеки месец да гарантира спокойното битие на детето си и майка му. Инициатор на делото бе самият Божинов, след като видя, че няма да излезе на глава с експоловинката си. В самото начало Алисия претендираше за космически суми и редица екстри, като пари в брой, банкови влогове на името на Валери-младши и почивки из арабските емирства.

На първа инстанция съдиите определиха Валери Божинов, тогава футболист на „Спортинг“, да плаща по 2000 лева издръжка на сина си. Сумата се видя твърде ниска на майката и тя обжалва на по-горна инстанция. И оттам обаче миналия месец са били категорични, че за българските стандарти 2 бона е достатъчна сума, с която едно дете може да бъде спокойно отглеждано и дори презадоволено.

При гостуването си на Сашо Диков малко след Нова година изпълнителката призна, че делата продължават. Дори цитира и суми, уточнявайки, че няма претенции за цифри от порядъка на 20 хиляди лева на месец. „Не съм искала толкова, а просто адекватна издръжка спрямо парите които Валери получава“, заяви Алисия.

На третата инстанция певицата щяла да атакува Божинов с нов адвокат. Недоволна от работата на досегашния си, Радост Караиванова, решила занапред да не се възползва от услугите й. „Алисия беше казала, че разликата между това, което иска, и това, което Валери е съгласен да плаща, е огромна. След като не иска 20 бона от Валери, а 2 хиляди на месец са й малко, значи претенциите й са за суми в тези две граници. Може би иска 10?! Май й трябва издръжка не само за малкия Божинов, но и за самата нея“, озадачени са роднините на футболиста, подписал с „Левски“ наскоро.

Според запознати Алисия няма шанс да получи по-висока издръжка дори и на трета инстанция, тъй като доходите на Божинов от „Герена“ ще са в пъти по-малко от тези, които получаваше от „Спортинг“ и на базата на които настояваше да взима сума, адекватна спрямо тях.

За капак, след като в съда обявили пред Алисия, че отказват да вдигнат издръжката, я уведомили и че ще трябва да плати разноските по делото за втора инстанция.

Източник: в. Укенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !