Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Гей скандал Любо – Веско

отпечатай новината

28.03.2014 11:00 | Видян 3413 пъти | Гласували 2

Гей скандал Любо – Веско

Веселин Маринов ненавиждал хора с различна сексуална ориентация. Ценителят на женската красота просто не допускал, че има мъже, които да не се прехласват пред изваяните дамски форми. Той дори се гнусял да общува с гейове, а най-големият му страх е да не би случайно някоя „мека китка" да вземе да го хареса и да флиртува с него.

Изпълнителят на любовни песни направо изпадал в ярост, като видел гей двойка, започвал да роптае на глас, да обяснява, че това било неестествено и извратено, и дори се случвало да вика полиция. Веско смело критикувал облеклото, гласа и маниерите на всеки по-деликатен представител на мъжкия пол, макар и да не е сигурен, че наистина е гей.

Маринов едва се сдържал от злостен хомофобски коментар и по време на служебните си ангажименти. А когато, не дай боже, някой по-нежен младеж му поиска автограф след концерт, той директно го отрязвал с обяснението, че музиката му е за „истински" мъже.

Вечно потният изпълнител едва се спогаждал и с партньора си в „Големите надежди" Любо Киров, където двамата са жури. Той постоянно се заяждал с бившия вокалист на група „Те", за когото отдавна се говори, че си пада по мъже. Именно заради това Маринов въобще не се стараел и да прикрие раздразнението си от присъствието на певеца в журито.

Конфликтът между двамата певци пречел на всички в шоуто. Подмятанията на Веско дразнели не само Любо, но и колегите му. Той постоянно се заяждал за облеклото и обноските му, които според него били твърде префинени. Маринов стигна дотам, че в ефир се заяде: „Вижте го с какви лачени обувки е дошъл, сега остава и да излезе на сцената и да започне да танцува". Наложи се водещият Драго Симеонов да укротява заядливия „мъжкар". Наглостта на самопровъзгласилия се за любимец на народа стигна дотам, че каза на Киров, че не той трябва да бъде жури в следващото издание на „Х Фактор". „Ти пък откъде си толкова сигурен, че пак теб ще изберат, може да предпочетат мен", отсече ни в клин, ни в ръкав Маринов.

Зад сцената и по време на реклами било още по-зле. Тогава Веско напълно отприщвал неприязънта си към Любо и не криел, че проблемът е единствено в сексуалната му ориентация. Киров пък, който предпочита да не говори за това с кого спи, гледал да отбива злобните коментари на потящия се бард с мълчание. „Въобще не ме интересува какво прави и какво говори, аз съм наясно със себе си, той нека да си живее, както желае", коментирал пред свои приятели певецът.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !