Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Любо Киров стана посланик на българския дух

отпечатай новината

28.03.2014 17:30 | Видян 3981 пъти

Любо Киров стана посланик на българския дух

Обичаният изпълнител – Любо Киров, се присъедини към посланиците на българския дух в подкрепа на кампанията „Преоткрий традициите“. Певецът облече мъжка тракийска носия, съчетана с ежедневно облекло и показа, че винаги трябва да пазим нашата култура.

С усмивка на лице Любо отправи своето послание към днешното поколение –„Да помним, за да знаят другите“. Той добави още, че това е начинът да предадем нашите традиции на децата си и никога да не забравят корените на нашите деди. Именно тази идея е заложена в основата на проекта „Мистерията Еньовден“.

„Преоткрий традициите“ е част от спектакъла „Мистерията Еньовден“, който ще бъде изигран за последен път в София, в три поредни дни на 8, 9 и 10 април в зала 1 на НДК. Финалът на инициативата е именно последният ден на представлението, където всички лица на кампанията ще наблюдават спектакъла на живо и ще се докоснат до неговата магия. През този един месец (от 10 март до 10 април), всеки български гражданин може да се включи и да покаже своята подкрепа, като сложи в ежедневието си малък автентичен аксесоар или народна носия. Всяка седмица ще имате възможност да разберете кои са известните посланици на българския дух.

Всеки, който би желал да се включи в кампанията „Преоткрий традициите“ може да го направи, като качи снимка или видео във фейсбук страницата на „Мистерията Еньовден - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden. На 4 април ще бъдат обявени имената на 3-ма участници, включили се в кампанията, които чрез жребий, ще спечелят двойни покани за спектакъла на 10 април.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !