Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Азис зъзне гол в затвора

отпечатай новината

31.03.2014 15:30 | Видян 3049 пъти

Азис зъзне гол в затвора

Азис е готов да зарадва многобройните си фенове с дългоочакваното си видео „Пий цяла нощ” – пилотен сингъл към предстоящия му нов албум „AZIS 2014”. В лентата звездата на Diapason Records демонстрира съвършената си фигура и уникални тоалети на фона на интериор, изобразяващ затвор. Клипът се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Режисьор на видеото е Людмил Иларионов-Люси, без когото Азис отказва да снима по принцип. В клипа участие взима Миро Гумата - дългогодишен приятел на певеца, който е известен с това, че танцува брейк и кючек като никой друг. На моменти със сигурност много хора може да се объркат, че танцува самият Азис, но хореографията в проекта е изцяло дело на Миро.

Клипът е заснет в имението на приятел на Азис, като за целта бил изграден специален декор, изобразяващ затвор – същия като този, който е в тв сериала, където певецът участва в момента. С майсторски поставеното осветление и коридорът на луксозния дом добил затворнически вид.

Снимките преминали в нечовешки студ. Докато пеел от устата на изпълнителя излизал студен дъх, което много затруднило екипа, но накрая било превърнато в ефект. Още по-трудни били сцените, в които Азис трябвало да снима гол на минусовите температури. Именно в тези кадри силно впечатление прави и новата фигура на Краля, който е стопил над 30 килограма. Той показва съвършено тяло, на което биха завидели много мъже.

Всички дрехи във видеото „Пий цяла нощ” са от световноизвестните марки Dsquared и Philipp Plein. Червените кецове, които предизвикаха истинска истерия сред феновете в интернет, пък са Giuseppe Zanotti.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !