Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Защо Деян Донков бие жени

отпечатай новината

03.04.2014 09:00 | Видян 2638 пъти

Защо Деян Донков бие жени

Всичко си има обяснение на този свят. Дори когато един мъж бие една жена, в случая на Деян Донков, който редовно среща Радина Кърджилова с плесниците си. Гордостта на Народния театър бил системно бит и шамарен от родителите си като малък. Актьорът редовно замесвал семейството си във всякакви неудобни ситуации. За да превъзпитат лошото дете, майка му, която работила като патоанатом , вкарвала в употреба пръчката, пише vsekiden.com.

„Като малък бях голям дивак - биех се с всички в детската градина и бягах оттам като от концлагер. Родителите ми направо се бяха отчаяли", разказва самият Донков.

Още от крехка детска възраст шамарите, ударите и побоищата били нещо напълно нормално за Деян и това продължило и когато пораснал. Само дето, вече като голям човек, Донков мразел той да поема шамари, а предпочитал само да ги раздава. „Разгневявам се повечето пъти справедливо, една жена можеш да я усмириш понякога, ако е изпаднала в истерия, само като я хванеш за врата и я посриташ като едно палаво, мръсно коте!", философствал пред приятелите си Донков. Той категорично вярвал, че мъжът в семейството трябва да има последната дума и ако трябва, да налага „закона" си с як пестник. На това го научил неговият баща.

Освен ударите, които поемал от родителите си, Деян бил травмиран и от друго нещо. Като дете той „цамбурнал" в негасена вар и се нагълтал с нея. За късмет баба му, която по това време затваряла лютеница, го чула, че вика. Така той извадил късмет и бил незабавно откаран в болница и спасен. Заради преживения шок Донков се напикавал нощем в леглото си до 8-годишна възраст. Заради кошмарите си не можел да контролира отделителната си система.

„Криех чаршафите от майка ми, защото ме беше страх да не ми се карат, казвах само на баба би, която тайно ги переше, но нашите разбраха и баща ми каза, че се срамува от мен", спомня си Донков.

Най-неприятният момент обаче дошъл, когато учителите в училището, които били предупреди от близките на Деян, че има проблем със задържането на урина, се изпуснали пред неговите съученици за това, че се напикава. Това довело до много подигравки, което още повече озлобило Донков. Разбира се, той започнал да решава и този проблем с удари. Прийом, с който той продължил да „оправя" нещата, които го дразнят и в личните си отношения с жените до ден днешен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !