Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

"Големите надежди" се оказа провал

отпечатай новината

06.04.2014 09:00 | Видян 1980 пъти

Големите очаквания към така рекламираните „Големите надежди" се оказаха доста преувеличени. Шоуто с всеки изминал ден удря дъното по рейтинг, пише "Всеки ден". „Предаването е нещо като „Кой е по-по-най", но в малко по-голяма зала и с жури, гледат го родители, близки, баби и дядовци и това е", коментират в тв средите.

Въпреки че Магърдич Халваджиян хвърли голям ресурс по създаването на формата и привикването на известни имена като съдии, всичко това не дало никакъв положителен резултат. Шоуто няма състезателен характер като например „Х Фактор" и затова не може да предизвика никакъв интерес или интрига. Децата в предаването са много по-неразпознаваеми и неизвестни в сравнение с малките звезди като Крисия и Симона, които излязохa от „Шоуто на Слави".

Това не е първата издънка на Халваджиян. „Големите надежди" е трябвало да се прави още преди година и половина, но от Нова тв порязали продуцента, защото преценили, че предаването няма да е успешно. От медията се решили да дадат зелена светлина на шоуто, след като видели успеха на Слави Трифонов и неговия конкурс за сценична партньорка на г-н Андреев. В крайна сметка обаче това било погрешно решение, защото форматът се оказал пълен провал.

Голяма вина за липсата на зрители имал и тандемът водещи Драго и Ахинора. Момиченцето засенчвало своя колега, който до нея стои като дърво и говори страшно суховато. Децата пък са твърде много и никой не може нито да ги запомни, нито да им стиска палци, защото реално не ги познава. Журито пък е скучно, тъй като съдите реално нямат думата, нито решението за каквото и да е и могат само да дрънкат празни приказки кой колко добре е пял.


Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !