Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вики: Завиждам на сина си, че Коце Маца му е баща

отпечатай новината

19.09.2008 12:00 | Видян 21723 пъти | Гласували 10

Вики: Завиждам на сина си, че Коце Маца му е баща

Виктория Дайраджиева бе гост – водещ на Пирин Фолк. Справи се, въпреки че това бе първата й изява от подобен род. Бивша приятелка е на много нашумелия напоследък, покрай проблемите с властите в Гърция, Костадин Хаджииванов. Наричат бизнесмена още Коце Маца. Красавицата има и син от него.
Около най-хубавата петричанка се случват още куп интересни неща. Тя говори пред СЛАВА дълго и откровено, макар че току-що бе преживяла вадене на зъб. 

Виктория, притеснява ли Ви фактът, че винаги свързват името Ви с това на Коце Маца?

Напротив. Винаги съм казвала, че дължа много на него. Той е сред най-умните мъже, които познавам. Малко хора могат да се похвалят с неговия интелект. Пък и не са кой знае колко тези, които толкова да инвестират в родния си град. Костадин е един голям човек! Изобщо не се притеснявам, че когато говорят за мен, винаги казват “бившата на Коце Маца”. В крайна сметка, с него е свързан важен етап от живота ми. Никога не съм искала да го зачеркна. Кофтито е само като се търсят евтини сензации. Той е женен за друга от доста време и е странно защо интересът все пада върху мен. 

Поддържате ли контакт с него?

Отношенята ни са съвсем приятелски. Всичко останало са фантасмагории. Не разбирам защо като се разделиш с някого, непременно трябва да ставате врагове. Колко самотни майки има?! И какво от това, животът продължава.

Той грижи ли се за сина си?

Естествено. Той за цял град се грижи, как няма да се грижи за собственото си дете! Даже завиждам на сина си, че Костадин му е баща! Прави изключително много за него.

Кой гледа детето?

Страхил вече порасна. Втори клас е. Помагат баби, дядовци. Без тях не може. С дружни усилия се справяме.

Има ли мъж в живота Ви?

Не. На този етап няма. Личния живот съм го оставила на заден план. Имам други приоритети. На такава възраст съм, че е време да оставя нещо значимо след себе си. А не да говорят за мен като за гаджето на еди кого си, че са ми купили обувки за 1000 евро...

Тоест, не си търсите гадже?

Не търся. Пък и любовта по принцип не се търси. Тя идва в най-неочакван момент. Но не съм настроена да мисля за любов.

С какво се занимавате?

Имам агенция за недвижими имоти. Тази дейност ми е от две години. Работя с един адвокат, с когото се разбираме прекрасно. Не се оплаквам. Сама съм си шеф, не завися от никого. Не се нуждая от Господин Х, който да ми дава пари. Чувствам се добре. Винаги е хубаво, когато си не на 100 процента, но на 80 независим.

На предишното издание на Пирин фолк изпяхте песен, която взе награда за дебют. Мислите ли да се занимавате с музика?

В България мисленето за музиката е доста криворазбрано. Всеки очаква като изпееш една песен, да последва и албум. А пък аз имам време, не бързам. По-добре да направя нещо качествено, отколкото масовка, която да се върти навсякъде и след месец да изчезне. Мразя посредствени неща. Подготвям ар-енд-би парче. Ще бъде нещо, което не е правено у нас.

Подготвяте и книга...

Да, това е проектът на сърцето ми. Заглавието е Перспектива на илюзията. Не спя до 4 сутринта, тогава ми идва музата да пиша. Понякога даже ставам от сън, сядам пред компютъра и почвам да творя.

Как си почивате?

Качвам се на самолета и бягам в чужбина. Така релаксирам най-добре. Миналата седмица ходих в Париж, на съседната маса вечеряше Дейвид Духовни. Това е друг свят. Иначе най-лесно е да се напиеш някъде и да кажеш, че си се забавлявал. Но за мен човекът е човек, когато е на път.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !