Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Криско и 100 кила укрили общо над 1 милион

отпечатай новината

10.04.2014 15:45 | Видян 3784 пъти

Криско и 100 кила укрили общо над 1 милион

Данъчните почукаха на вратата на Криско и ще не ще рапърът трябва да им отвори. След анонимен сигнал в НАП агенцията по приходите се е самосезирала и погва най-актуалните имена в хип-хопа, за да провери актуалното им финансово състояние и най-вече чист ли е произходът му, научи "Уикенд".

Медията припомня, че преди 5 гдини по абсолютно идентичен начин бирниците погнаха звездите от естрадата, като най-потърпевши се оказаха Васил Найденов и Лили Иванова, за които бе установено, че с години не са плащали и стотинка на държавата. След естрадните величия обаче очевидно данъчните са решили да проверят изрядността при младите звезди на рап музиката и се натъкнали на фрапиращи случаи.

Надеждни източници от държавните среди споделят, че най-засегнат от акцията на НАП ще е актуалният рапър Криско, който дали заради габровския си произход или от чиста алчност за повече пари, отчита едва колцина участия годишно при все че месечно реализира средно по 15-20 ангажимента. Хонорарът на изпълнителя е 3500 лева, които нито минават през касов апарат, нито през продуцент, а директно влизат в джоба на дребосъка.

Запознати разказват, че черният тефтер на габровеца крие участия за сума, доближаваща цифрата 500 000 лева. Става въпрос все за ангажименти, на които Криско е пял и си е прибрал сухата пара анправо в портмонето.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !