Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Христо Сираков предлага брак на Зара

отпечатай новината

19.09.2008 14:40 | Видян 13276 пъти | Гласували 2

Христо Сираков предлага брак на Зара

Връзката между Зара и Христо Сираков май е сериозна! Плейбоят, известен с прозвището Ицо Стоте манекенки, дори смятал да предложи брак на варненката, съобщи 19 минути.

Когато се разбра, че са заедно светските клюкари коментираха, че брадърката е поредната еднодневка в леглото на бизнесмена. Тръгна и слух, че двамата само се правят на влюбени, а всъщност връзката им е ПР.

Христо и Зара обаче се задържаха доста време заедно и според очевидци доста си паснали. И двамата получавали сигнали от “доброжелатели”, че половинката кръшка, но не гледали сериозно на тях.

Неотдавна те се върнаха от средиземноморско пътешествие на яхтата на Сираков. Бившата водеща на тв игра била възхитена от местата, на които я водил любимия й. Тя за първи път стъпвала в Кан, Монако и островите Корсика и Сардиния. Той пък се стараел да изпълни всяко нейно желание.

След връщането им от екскурзията, упорито се заговори, че в скоро време може да наденат брачните халки. Зара била склонна да се омъжи, въпреки голямата възрастова разлика между двамата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !