Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Бившият на Поли Генова тръгна с нейна колежка

отпечатай новината

16.04.2014 10:15 | Видян 1787 пъти

Бившият на Поли Генова тръгна с нейна колежка

Новата приятелка на бившия на Поли също е певица и се казва Дона. Демонстрацията на връзката им дори леко изнерви околните в столично заведение. Те се чудеха как деликатно да извърнат очи от натискащите се младежи. Запознати с драмата в отношенията между Генова и Вернер са категорични, че блондинката знаела за новото увлечение на ексгаджето си, но преживявала всичко дълбоко в себе си.

Поли доста дълго се чудеше с какво е сбъркала с отношението си с момчето, докато беше затворена в едно музикално риалити. Докато течеше шоуто Вернер се изнесъл от дома й и дори не си направил труда да я уведоми лично, че връзката им е приключила.

"Нямам обяснение и до ден днешен. Не съм очаквала това да се случи и съм безкрайно изненадана. Единственото, което сме си говорили преди да спре комуникацията помежду ни, бе да не идва да ме защитава в Музикална академия, защото на мен ми е много трудно да гледам как любимите ми хора спорят в публичното пространство", разкри победителката за финала на любовната си връзка.

Снимка: Lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !