Показват за първи път дъщерите на...

Той е Михаил Билалов – всяка делнична вечер изгрява...

Родна моделка купонясва с Уини Харлоу...

БГ модела и инфлуенсър Велина Узунова посрещна 2022...

23 април е най-лошият ден в годината

отпечатай новината

22.04.2014 09:15 | Видян 3109 пъти | Гласували 1

23 април е най-лошият ден в годината

Не заради утрешния 75-и ЧРД на Лили Иванова, а поради ретроградния Марс

23 април се очаква да бъде най-лошият ден за цялата 2014 г. Това ще бъде апотеозът на периода на Ретроградния Марс, в който сме от началото на март, както ни подсети още преди месеци астрологът Мира Кунева. Досега тя и нейните колеги познават, за разлика от метеоролозите, които бая се излагат през последните 2 месеца.

Заради войнствената планета, която както личи по Крим и Украйна, наистина яко вилнее по света и у нас, а не заради идващия на 24 април 75-и (официално) рожден ден на естрадната прима Лили Иванова, всички хора сме поставени на изпитание.  И така ще продължи близо седмица. Чак със слънчевото затъмнение на 29 април, когато звездата с изненадващото и нехарактерно име Хамал ще започне да чисти лошите енергии. Но няма да имаме цялостно чувство за отхвърлена тежест до 20 май, когато се приключва с ретроградността на Марс за две и нещо години напред, през по-голямата част от които не само мъжката планета, но и женската Венера ще бъдат само директни.


Овен, Рак, Везни и Козирог да внимават  повече от всички други в периода между 1 март и 29 април, та и чак до края на май, съветват още експертите по разчитане на тайните на звездното небе. На страната на представителите на тези най-уверени знаци в зодиака ще бъде царственият Юпитер. От него, но едва след приключване на периода на лошия Марс на 20 май, те могат да очакват изобилие, ако не са се отдавали на крайности във времената на проверка, на които предстои да бъдат изложени както те, така и всички останали хора по време на последователната ретроградност на всички решаващи небесни тела.


Хубаво е, че датата на европейските избори е 25 май. Това означава, че ще бъдем изчистени от негативните влияния на войнствената планета, а царствената ще ни покровителства да направим най-добрите решения, особено с оглед на благополучието си. Съюзите, които не се разпаднат до 20 май, ще оцелеят поне още 2 години и нещо – това важи и за политическите коалиции.Изобщо, сякаш политиците ни се съветват с добри астролози, защото малко по-късно, през юни мъчещият ни от 6 до 28 февруари Меркурий отново ще се обърне, ще се движи обратно и ще действа ретроградно на България, на всички хора и на целия свят. Това едва ли звучи изненадващо, като се има предвид, че президентът на страната ни е уникат в световната практика – първият държавник, който публично си призна, че се е занимавал с астрология и от това е изкрвал пари. Дори е правил проучвания за минали животи, в които самият Росен Плевнелиев е бил ирландска пастирка, твърди самият той.

Снимка: chronicle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !