ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Цветелина Грахич се стопи

отпечатай новината

22.04.2014 15:00 | Видян 2854 пъти

 Цветелина Грахич се стопи

Цветелина Грахич се върна в България неузнаваема. Вокалистката на „Ку-ку бенд" видимо е смъкнала поне 10 кила и рязко е сменила стила си на обличане. Босненката е захвърлила раздърпаните пънкарски дрехи и започнала да залага на елегантни женствени рокли.

Музикантката беше толкова различна, че ако не беше Годжи на сцената в нощния клуб, изобщо нямаше да я познаем, коментираха свидетели на изненадващата трансформация. Цвети беше на турне в Америка и изглежда, противно на твърденията, че от тамошната храна се качват килограми, тя е свалила. „Още пет кила надолу и ще е идеална", шушукат и колегите й.

Грахич дълго време беше спрягана за любовница на Годжи, за което и двамата нито отричаха, нито потвърждаваха. Според други фенове на Годжи Грахич прилича на мъж и неведнъж са я виждали в интимна близост с други жени. След като се върна напълно преобразена от пътуването в САЩ, обаче и най-големите недоброжелатели на босненката коментираха, че с този вид може и да е завъртяла главата на врачанеца.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !