Георги Христов ще пее на откриването...

С грандиозен концерт на Георги Христов и симфоничния...

Този юли правилата вече не важат с...

Този юли правилата вече не важат! След рекордния успех на...

"Кошарите" на Коко Динев фалира

отпечатай новината

25.04.2014 09:15 | Видян 1619 пъти

Едно от култовите заведения в София „Кошарите" е на път да изчезне от картата на София. Фолк кръчмата, която сега се държи от хазартния бос Коко Динев, а преди години бе любимо място за среща на босовете от ВИС, най-вероятно ще бъде продадена в близките месеци, а кандидат-собствениците са заявили твърдо желание да я събарят и да построят семеен ресторант на негово място. Коко се решил на продажбата, след като месеци наред кръчмата работи на загуба, а вътре сервитьорите си бъркат в носовете от нямане на какво да правят. Заведението стои празно почти постоянно.

„Най-много някой да се излъже да влезе за малко и веднага излиза, защото си личи, че е някакво мутренско заведение", коментират съседи на кръчмата. Тя служела предимно за лични бизнес срещи на Динев. Той не водел там дори половинката си - чалга звездата Емилия. Именно тя била особено настоятелна кръчмата да бъде продадена, защото не й харесвало, че Динев пръска пари за издръжката на „Кошарите", а не печели нищо от нея. Още повече, че преди няколко години конкуренти на Динев бяха заложили бомба пред ресторанта с цел да го сплашат, но за щастие инцидентът се размина без сериозни последствия.

„Кошарите" в момента се шири върху имот от 1250 кв. м, като застроената площ е около 500 кв. м, а Динев разполагал с разрешителни документи само за 152 кв. м. Общината вече е заявила намерение да превърне горичката от 36 декара около ресторанта в парк и да създаде там условия за спорт и за игра на децата в него. Затова и новите собственици възнамерявали да построят на негово място тихо и спокойно място за хапване, което да бъде посещавано от дипломатите от намиращото се наблизо американско посолство. Целта е те да идват със семействата си и да отдъхват сред природата около „Кошарите", които най-вероятно ще изгубят името си.

Коко Динев напоследък има и неприятности не само около ресторанта в столичния тузарски квартал „Лозенец". Бизнесът му като цяло не вървял, още повече, че феновете на пловдивския отбор „Локомотив" искат да го изгонят като собственик и правят всичко възможно, за да му причиняват още и още финансово загуби.

Източник и снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !