Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Лекар бди денонощно над Стефан Данаилов

отпечатай новината

25.04.2014 11:30 | Видян 2101 пъти

Лекар бди денонощно над Стефан Данаилов

Стефан Данаилов и съпругата му Мария планирали да пътуват в планината по време на Гергьовските празници, научи „Всеки ден" от близки до семейството. През последните месеци заради болестта на Ламбо двамата предпочитаха усамотението в дома си.

Сега обаче, когато стана ясно, че актьорът е преборил рака, решили, че може да заминат за няколко дни при приятели, които ги поканили на вилата си далеч от София. Уви, неочакваната смърт на съпругата на всенародния любимец не само не даде възможност на двамата да се порадват още известно време един на друг, но и потопи в дълбока скръб самия Данаилов, семейството му и всички, които познаваха и обичаха най-красивата манекенка на соца.

Актьорът и жена му винаги са се славили като гостоприемни домакини и доскоро техният дом през ден бе пълен с гости, но още от скандала със сина на Ламбо от Ирен Кривошиева, а и след това заради болестта на Мастера, Стефан и Мери помолиха познатите си за разбиране и затова домът им оставеше пуст. След смъртта на Мария над майор Деянов денонощно бди лекар, тъй като актьорът не е на себе си от мъка.

Никога не съм го чувала толкова тъжен и сломен, сподели пред „Всеки ден" близка на семейството, която се чула с Ламбо, за да му изкаже съболезнования. Мери бе любовта на живота му, заедно преминаха през много радости и трудности, не знам дали той ще може да преживее без нея, сподели тя.

Домашният телефон, както и мобилният на обичания актьор непрекъснато звъни от разтревожени негови приятели, които, въпреки огромната му лична трагедия, му пожелават „кураж". Студентите на Ламбо от НАТФИЗ са му изпратили смс: „Мастер, чакаме те!".

От всички близки на Стефан Данаилов единствено собственият му син Владо не изрази никакво съчувствие, нито тревога за това как този удар ще се отрази на състоянието на баща му. „Без съжаление! Всички ще си починат, ще минат първа смърт. Важното е кой ще мине през втората смърт. И кой ще получи вечен живот заедно с Бога. Моля се за всички да минат само първата смърт!", казва Владо с типичната си ненормалност в отговор на своя приятелка, която казва: „Влади, съжалявам за... Мария".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !