Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Ирен Кривошиева: Нека смятат, че аз съм разболяла Стефан

отпечатай новината

02.03.2014 09:00 | Видян 2141 пъти

Ирен Кривошиева: Нека смятат, че аз съм разболяла Стефан

Ирен Кривошиева твърди, че няма вина за болестта на Стефан Данаилов, който се бори с рака, пише БЛИЦ. „Като мислят, че аз съм го разболяла Стефан Данаилов, нека си го смятат. Всеки си има своето наказание за нещо, което е извършил. Стефан сам трябва да усети какво е неговото, дълбоко съвестта му подсказва и знае“, твърди тя в предаването „Горещо“.Според нея синът й Влади е признал вина за болестта на баща си не за друго, а само, защото е смирен.

„Това е общата вина на хората. Например абортът ми е огромен грях. Човек трябва да е отговорен за собствените си действия. Ако трябваше да повторя нещата, не бих го направила, не бих постъпила така, въпреки, че това което е, е факт“, убедена е Ирен Кривошиева.

Актрисата разказа, че в момента подготвя втора, автобиографична книга, в която също ще разкрие неща, за които не е посмяла да говори досега.

„Във втората ми книга ще има много новини, не само една. Там няма да има имена, само първите букви. Единствените, които ще присъстват с цялото си име, са мъжът ми Николай и синът ми Влади.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !