Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия проговори за конфликта с майката на Коко

отпечатай новината

01.05.2014 09:00 | Видян 5629 пъти

Емилия проговори за конфликта с майката на Коко

Фолк певицата Емилия никога досега не си бе позволила да говори за свекърва си Боряна Боянова. Но днес в медиите тя заяви публично гледната си точка по темата, защо Боряна предпочита Анелия и внучката си Ивон пред Емилия и малкия Иван.

В поредния скандал около Емилия този път бе замесена не само обичайно заподозряната Анелия, но и нейната свекърва Боряна. Тиражираха се версии, че майката на Коко Динев обича повече внучка си Ивон на Анелия и грам не обръща внимание на Иван на другата певица.

Въпреки че наблюдатели забелязали, че  Боряна  харесва, споделя и коментира основно снимки на Анелия, това не означавало, че я предпочита пред Емилия.
Фолк фурията обяснява, че заедно с Боряна са празнували нова година в „Кошарите“ на Динев. Заведението се движи почти изцяло от майка му, а когато сегашната му любов идвала в София, винаги се отбивала да обядва с нея, пише сп. “Story”.

Оказа се, че двете не само че посрещнали заедно новата година, но дори в компанията им била и... майката на Анелия.

Колкото до това, че социалната активност в мрежата на Боряна е по-голяма в страницата на Анелия и дъщеря й Ивон, Емилия обяснява и това защо се получава. Двете жени на Коко разпределили гледането на деца – Ивон се гледа от майката на Коко, а Иван от майката на Емилия, която пристига в Сандански, когато певицата е на участия в страната.

Фолк фурията отрича слуха, че е бременна, но споделя, че има намерения да роди поне още веднъж, но със сигурност това няма да стане тази година, тъй като я чака много работа.

Проговори отново и за миналогодишния скандал с Анелия, когато се канеше да се срещне с фенклуба си в „Кошарите“. Причината тогава Емилия да избухне е била, че другата не е запитала предварително дали може да се проведе точно в това заведение, а директно и нагло го е заявила на феновете си.

Снимка: blife.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !