Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Федерер стана баща на втора двойка близнаци

отпечатай новината

07.05.2014 15:45 | Видян 1710 пъти

Федерер стана баща на втора двойка близнаци

Швейцарският тенисист Роджър Федерер отново стана татко на близнаци, но този път - на момчета. И то, в рамките на по-малко от пет години.

Снощи вечерта съпругата му Мирка роди две момченца - Лео и Лени. Гордият баща сподели радостната вест само часове след оттеглянето си от турнира в Мадрид, за да може да присъства на раждането.

"Мирка и аз сме изключително щастливи да споделим, че Лео и Лени се родиха тази вечер.", написа снощи Федерер в Туитър, като към обявлението си тенисистът добави хаштаговете #TwinsAgain (Отново близнаци) и #Miracle (Чудо).

Двойката вече има 4-годишните близначки Майла Роуз и Шарлин Рива, а веднага след раждането им през юли 2009 година се почнаха шегите, които им предвиждат светло бъдеще на двойки от "Уимбълдън".

Щастливото събитие принуди Федерер да се откаже от участие на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид.

"Реших да откажа участие в Мадрид, за да бъда със съпругата ми Мирка през следващите вълнуващи седмици за нашето семейство. Извинявам се на феновете и се надявам да се завърна в Мадрид през следващата година. Ще тренирам край дома ми и очаквам да подновя участие в турнирите от Тура скоро.", коментира 32-годишният тенисист.

Източник и снимка: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !