Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ламбо живна!

отпечатай новината

10.05.2014 09:00 | Видян 1983 пъти

Ламбо живна!

Ламбо живна и вече е на крак в парламента, за да помага на съпартийците си за приемането на тежките закони. Само десетина дни след погребението на Мария Данаилова великият актьор се върна на работа, пише "Всеки ден". Макар видимо отслабнал, той изглеждаше много по-добре, отколкото в първите дни след загубата й. Ламбо гледал много да не се заседява в стаята на социалистите в парламента и повечето време прекарвал в пленарната зала, разказаха пред „Всеки ден" бесепари. Въпреки че той бе изключен от кампанията за европейските избори на 25 май, Ламбо се връща и към активната си партийна работа.

Наскоро той признал пред активисти от „Позитано" 20, че е готов да се бори за успеха на левицата на вота и че каквото е заявил на червения конгрес през февруари, ще продължи да отстоява. Ламбо взриви НДК на партийния форум тогава, като се появи дни след последния курс химиотерапия и нахъса не само редовите социалисти, но дори и ръководството на партията със силно слово. Данаилов заяви ясно подкрепата си за соцлидера Сергей Станишев.

В последните дни той обявил пред колегите си от парламента, че е твърдо решен да се бори и да не се отказва от живота въпреки тежката загуба. Затова им казал и че е готов да се включи в кампанията. Очаква се БСП да я закрие на 22 май - 2 дни преди деня за размисъл. Идеята на социалистите е да закарат поне 30 хиляди активисти от цялата страна в центъра на София, където отново ще се вихри музикална програма за надъхването на електората.

От „Позитано" 20 вече водят преговори с различни изпълнители за събитието, а според запознати се чакат гости и от чужбина. Ламбо вероятно ще дръпне финална реч, с която бесепарите да си пожелаят победата на 25 май. Залогът в редиците на червените е дали ще вкарат 6 или 7 представители в Европейския парламент. Данаилов също вярвал, че при по-добра кампания и силни послания левицата у нас имала шанс да стане първа политическа сила и смъмрил някои от народните избраници, че ги мързяло да работят за целта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !