Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

M&S облича английските национали за световното по футбол

отпечатай новината

14.05.2014 13:45 | Видян 1095 пъти

M&S облича английските национали за световното по футбол

Marks&Spencer представи официалните костюми, които спортистите от английския отбор по футбол ще носят на световното първенство в Бразилия. Използвайки най-добрите британски платове, компанията създаде изключително лек и удобен за носен в гореща Бразилия костюм.

Костюмът е сив на цвят и е от колекцията Autograph. Изработен е от лека и дишаща английска вълна и мохер със специални детайли – избродирана звезда World Cup Winners върху вътрешния джоб, гербът на Англия върху етикета на Autograph и патриотични кантове в червено, бяло и синьо. Костюмът вече може да бъде купен онлайн и в избрани магазини на M&S. Към облеклото се предлагат стилни обувки Gibson и вратовръзка от серията Autograph, която е изработена от вълна и носи английския герб от вътрешната си страна.

M&S е официалната модна марка на английския футболен отбор от 2007 година насам. „Горди сме да бъдем официалният дизайнер на английския отбор по футбол и сме щастливи от концепцията за новия костюм. Той е изработен от лека британска материя и ушит безупречно, отличава се с модерна линия, която демонстрира най-добрите похвати на английския дизайн.” – коментира Скот Файв, който отговаря за мъжкото облекло.

Адриан Бевингтън, управляващ директор на английския клуб, споделя: „Със сигурна квалификация за световната купа, една от най-вълнуващите части за планиране на турнира винаги си остава изборът на облекло за отбора.

Снимка: GQ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !