Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

$3 милиона за Гришо

отпечатай новината

16.05.2014 15:00 | Видян 1913 пъти

$3 милиона за Гришо

Григор Димитров посреща своя 23-ти рожден ден днес с 2 896 127 долара в банковата си сметка, спечелени само от тенис турнири, научи "България днес". Това показват официалните данни на световната ранглиста в този спорт - ATP. 865 987 долара е заработил Гришо само от началото на 2014 година. Това го прави най-младия български милионер, натрупал състоянието си сам, а не по наследство. Гришо ще празнува рождения си ден в Рим заедно с гаджето си Мария Шарапова. Вчера Димитров игра с Томаш Бердих и си спечели място на четвъртфиналите на турнира в италианската столица.

Гришо се наслаждава на един от най-добрите периоди в своята кариера и е решил да отпразнува подобаващо рождения си ден, разкрива приятел на тенисиста. Той е запазил луксозен апартамент в хотел "Сейнт Ридижис" в Рим, където ще прекара нощта след празника заедно с Шарапова. Цената на една нощувка струва 4000 долара. Ресторантът в хотела е известен като едно от най-елитните заведения в столицата. Там обича да вечеря бившият премиер на Италия Силвио Берлускони, както и звездата на футболния отбор "Рома" Франческо Тоти.

Най-скъпият си подарък за рождения ден Гришо получи в аванс от гаджето си. Мария го зарадва с "Порше 911 Targa 4S". Началната цена на такъв автомобил без екстрите е 115 000 евро. Рускинята спечели колата с победата си на финала на турнира в Щутгарт. Маша призна, че няма слабост към луксозните автомобили и ще зарадва любимия си с новата кола.

Днес след 15.00 часа Григор ще се опита да се класира за първи път в кариерата си на 1/2-финал на турнир от серията "Мастърс", след като вчера надделя на 1/8-финалите над чеха Томаш Бердих с 6:7 (3), 6:2, 6:2 в Рим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !