Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Григор Димитров зарязан на моста на влюбените в Париж

отпечатай новината

28.05.2014 12:00 | Видян 2191 пъти

Григор Димитров зарязан на моста на влюбените в Париж

Любовната мъка и мускулните проблеми се оказаха фатални за българския тенисист Григор Димитров. Романсът му с Мария Шарапова, изглежда, се е влошил и най-добрият ни тенисист изхвърча набързо от турнира „Ролан Гарос". Вчера 23-годишният хасковлия беше неузнаваем и загуби почти без съпротива от Иво Карлович с 4:6, 5:7 и 6:7(4). Само две седмици по-рано нашият разби същия 211-сантиметров хърватин в Рим. Сега обаче мислите на Григор бяха далеч от корта. Вече се спекулира, че руската изгора му е разбила сърцето.

Слуховете тръгнаха още в понеделник, когато Гришо пусна в социалните мрежи не толкова социална снимка. 23-годишният плейбой остана самотен на моста на влюбените в Париж „Пон дез Ар". На него двойките заключват с катинарче любовта си и хвърлят ключа в река Сена. Да, ама Мария Шарапова отказала да отиде с него на прочутия мост. И настанал луд скандал!

Емоциите взеха връх и Димитров не показа и капка от възможностите си срещу Иво Карлович. Мощният хърватин разпиля по корта противника си и продължи във втория кръг. Българинът пък продължи да ближе рани, а се разбра, че е имал и проблеми с мускулите. „Последните няколко дни бяха малко тежки за мен. Не искам да влизам в детайли, защото ще прозвучи като извинение и предпочитам да не говоря за това. Просто неща, с които трябва да се справя", заяви Гришо.

После последваха въпроси дали ще остане в Париж, където днес Мария Шарапова излиза срещу Цветана Пиронкова в среща от втория кръг. „Не знам още, ще говоря с треньора си", измъкна се Григор.

Изглежда, това е първият разрив в отношенията между Гришо и Маша. Двамата се показаха пред камери за първи път в началото на миналата година въпреки слуховете, които стартираха още през декември 2012 г. Руската секс бомба често изненадваше младия си любовник с лъскави подаръци, сред които и чисто ново порше. Нашият пък се пренесе да живее при нея в Лос Анджелис.

Със загубата от Карлович българинът почти сигурно ще падне в ранглистата от следващата седмица. Сега пред Гришо предстои кратка почивка, след което започва подготовка за сезона на трева. Първият му турнир е в Куинс на 9 юни, а малко след това ще играе в Лондон. На 23 юни стартира „Уимбълдън". Засега обаче на Григор въобще не му е до тенис.


Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !