Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Ето Жулиет Бинош в София!

отпечатай новината

28.05.2014 15:00 | Видян 2162 пъти

Ето Жулиет Бинош в София!

Истински потрес от изненада преживели клиентите на известния столичен ресторант "Чекпойнт Чарли", когато на една от масите в градината съвсем непринудено седнали да похапнат Жулиет Бинош и Гейбриъл Бърн. Звездите от "Английския пациент" и "Обичайните заподозрени" били придружавани от продуцента на новия си филм, който снимат в София.

"Видях една много позната жена и си казах: това е известна актриса, ама в кой софийски театър играеше - разказа пред репортер на "Галерия" редовна клиентка на заведението, която седяла на съседна маса. - После се вгледах в мъжа и си казах: този също е много известен, но къде съм го гледала? Чак десет минути по-късно осъзнах, че не са ми познати от родните сцени и тв формати, а са едни от най-любимите ми холивудски звезди", продължава развълнуваната фенка, която веднага се сдобила с автографи.

Бинош и Бърн хапнали здравословна храна , без да я поливат с алкохол. В края на вечерта двамата с охота оставили подписите си на стената на заведението и се съгласили да се снимат за спомен. "Държаха се изключително непретенциозно и естествено. Бинош е много фина жена", продължава разказа си развълнуваната клиентка на "Чекпойнт Чарли".

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !