Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Косата на Боби нападната от гъгрици

отпечатай новината

29.05.2014 12:30 | Видян 5158 пъти

Косата на Боби нападната от гъгрици

Присадената коса на шефа на БФС Борислав Михайлов, с която бившият капитан на националния отбор се кипри от 1995-а, е застрашена от упорит средиземноморски паразит, твърдят сензационно близки до функционера на УЕФА.

Боби пипнал рядка гъгрица при последното си гостуване във Верона на своя син Николай, който търка пейката на местния отбор. Михайлов-старши е луднал в опити да опази драгоценните си кичури, за които на времето брои над 30 000 долара и периодично подновява на части.

Дребното същество, което гризе скалпа на Михайлов, е вид акар, твърдят медици. Той се храни с кератин от космите и епидермиса, като слабо кръвоснабдената присадена коса е отлична среда за развъждането му. Подобни паразити са типични за средиземноморския климат, така че футболният бос по всяка вероятност е хванал заразата в Италия допълват специалисти. Такова заболяване е потенциално опасно, тъй като може да отключи проблеми с имунната система. Михайлов обаче засега се интересувал предимно от естетическата страна на проблема, споделя "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !