Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Анджелина Джоли и цялото и семейтво на премиера

отпечатай новината

30.05.2014 10:00 | Видян 5183 пъти

Анджелина Джоли и цялото и семейтво на премиера

Вдъхновена от героинята си Злодеида, Анджелина Джоли се появи на премиерата на „Господарка на злото“ в пленителна черна кожена рокля, напълно отговаряща на мрачния образ, който актрисата пресъздава във филма. Любимката на милиони фенове по целия свят позира пред фотообективите заедно със съпруга си Брад Пит и шестте им деца. Най-малкото от тях – русокосата Вивиан – направи своя филмов дебют в „Господарка на злото“, като партнира на майка си в ролята на малката принцеса Аврора.

Емоциите на звездното събитие бяха подсилени от нападението на човек от публиката срещу Брад Пит. След като прескочи огражденията, които разделят официалните гости на премиерата от феновете, и нанесе неочакван удар върху лицето на актьора, мъжът беше задържан от охраната. По-късно стана ясно, че това е познатият на властите украйнски репортер Виталий Седюк, който вече има няколко подобни проявления срещу известни личности.

Внезапният инцидент не помрачи настроението сред стотиците присъстващи, част от които се появиха на събитието, преоблечени и гримирани като герои от филма. Емблематичните рога на Злодеида, които са основен акцент от визията на злата орисница, кичеха главите на множество фенове,  а по-смелите демонстрираха тематични татуировки и грим.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !