Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

4 дни запива Боби Михайлов,а можеше и повече

отпечатай новината

03.06.2014 15:15 | Видян 1443 пъти

4 дни запива Боби Михайлов,а можеше и повече

Президентът на БФС Борислав Михайлов купонясва без спиране цели четири дни и четири нощи. Маратонът за Боби започна в четвъртък вечерта, когато заведе националния отбор до 19 години в хитова чалготека в Студентски град. Михайлов купонясва с момчетата на фона на изпълненията на гаджето на сина си Николай - фолкпевицата Алисия. Празненствата на Боби продължиха още на следващия ден.

Президентът спази обещанието си и заведе служителите на БФС на тридневен тиймбилдинг в луксозния хотелски комплекс "Риу" край Правец. За банкета на Боби още в петък по магистралата тръгна цял тир с алкохол, който трябваше да бъде изпит от футболните началници. Разбира се, за Боби веселба без танци и маркови питиета няма и на банкета шефът на БФС не е пропуснал да демонстрира завидните си танцови умения на дансинга. Купонът продължил до късни доби в събота, а в неделя е бил ден за релаксация. Заради маратона Михайлов не успя да стигне за награждаването на деца от междуучилищен турнир, посветен на световното първенство. Боби бе потвърдил участието си, но явно не е успял да стигне в подобаващо състояние до София в неделя по обед. В негово отсъствие наградите раздаде заместникът му Михаил Касабов.

След няколкодневния купон шефът на БФС отново се стяга за работа. Днес Михайлов свиква Изпълком на централата, на който ще се взимат важни решения за българския футбол.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !