Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Икономическа полиция удари адреналинката Вики

отпечатай новината

05.06.2014 17:45 | Видян 5289 пъти

Икономическа полиция удари адреналинката Вики

Икономическа полиция е посетила столичния бутик на 24-годишната адреналинка в "Господари на ефира" Виктория Кузманова, научи от свои източници "Уикенд". Експерти на ГДБОП са конфискували стока менте и срещу чаровната дама ще се води съдебно дело.

Разследването срещу танцьорката, че продава в магазина си дрехи, реплики на световно известната италианска марка "Армани", било предизвикано след анонимен сигнал, подаден още преди месец. Акцията срещу адреналинката била проведена от служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" на 27 май. В магазина на Виктория полицаите се натъкнали на дрехи, обозначени със запазената марка "Армани", но на доста по-ниски цени от оригиналните. Фалшификатите на световния моден гигант били предимно дънки, пуловери и тениски, вероятно шити в Турция или Китай, които заливат света със стоки ментета.

Виктория била доста уплашена и вече псунала в ход всичките си връзки. Тя е помолила за съдействие продоцента си Магърдич Халваджиян да я измъкне от неприятната ситуация.

Снимка: gospodari.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !