Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

11 мъже влизат в Big Brother 4

отпечатай новината

25.09.2008 12:00 | Видян 3950 пъти | Гласували 1

11 мъже влизат в Big Brother 4

Днес, 25 септември, в 20 часа по Нова телевизия ще спре броячът на Big Brother 4, който Милен Цветков включи в понеделник. Отново днес вечер в 20 часа ще започне и вторият kick-off на сезона. Тогава в Big Brother 4 ще влязат 11 мъже.

Снощи Виолета влезе в Big Brother 4 като първа резерва. Това се случи, след като стана ясно, че Нели, която припадна при старта на риалити шоуто, не може да продължи участие, въпреки своето и желанието на продуцента. Според окончателната позиция на няколко лекарски екипа, които вчера я прегледаха, има вероятност тя да повтори своя припадък. "Дори минимален, рискът това да се случи е прекалено голям за самата Нели, заради условията, в които се намира, и за шоуто, чиято цел не е да повишава риска там, където той съществува" - каза Димитър Митовски.

След своето влизане в самолета, Вили предпочете алкохола пред мисълта, че багажът й го няма (Big Brother 4 подмени куфарите на всички съквартирантки с други, в които има топли якета, ботуши и малко храна). Седнала около огъня, Вили обръщаше чашка след чашка, нервите й не издържаха и накрая тя се разплака... След като меланхолията отмина, 27-годишната пловдивчанка се развихри и  подпали гумения си ботуш в огъня на двора.

Междувременно и най-малката съквартирантка – Ангелина на 18 години, също е доста разстроена. Тя все по-често говори, че не се чувства добре в тази обстановка и вече иска да си ходи. Засега останалите съквартирантки успяват да я успокоят...

Завързва се и интригата между Наталия и Даниела. Шуменката все по-често остава в компанията на мъжкото момиче Даниела. За сега и двете се задоволяват само с докосвания, галене и скрити погледи, но съвсем скоро може да станем свидетели на задълбочаване на техните отношения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !