Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Маракана отвътре

отпечатай новината

12.06.2014 09:00 | Видян 4244 пъти | Гласували 1

Маракана отвътре

Едно е да видиш Маракана по телевизията, друго е да я усетиш на място. Затова решихме в навечерието на световното първенство по футбол в Бразилия, което се открива тази вечер, да посетим най-чутовния храм на футбола. Ще ви разведем навсякъде – от ВИП-овете до баните и съблекалните, ще седнем и на коментаторските трибуни.

Маракана в превод означава Като маракас. Маракасът, за онези, които не знаят, е особен музикален инструмент от Латинска Америка, който се разтърсва и издава специфичен звук. Това название е простонародното. Истинското име, с което е официално наричан е Марио Филио

Прочутият стадион е кръстен на журналист

Апропо, в Рио това не е единствената почит към представителите на пишещото братство. В града има и други важни места, назовани на журналята, както и паметници, че даже и на Авенида Атлантика – крайбрежния булевард покрай плажа Копакабана. Но за него ще четете утре.
Влизането в стадиона създава специално чувство. Той е модернизиран за мондиала и е с много съвременен дизайн. На приземния етаж прави впечатление паметник.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !