Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Забраниха Еминем в Хайд Парк

отпечатай новината

27.06.2014 16:45 | Видян 1566 пъти

Забраниха Еминем в Хайд Парк

Рапърът Еминем получил забрана за концерти в Хайд Парк в Лондон заради "обидните" и "неподходящи" текстове на песните му. Рапърът промени мястото на двата си концерта в Лондон следващия месец. Сега концертите ще са на стадион "Уембли", вместо в Хайд парк, както бе първоначалният план. Еминем имал желание и да участва във фестивала Barclaycard British Summer Time, но получил отказ от кмета на Лондон Борис Джонсън. Причината била, че служителите в общината не знаели кой е рапърът. Компанията Royal Parks, която управлява Хайд парк, твърди, че концертът ще "обезпокои" другите гости на парка и отнесли решението до кмета Джосън.

"До пристигането на двата имейла, аз нямах представа кой е Еминем и каква музика прави и все още не зная кой е той", казва Едуард Листер, ръководител на екипа на кмета. Решението все пак трябвало да бъде взето от Royal Parks. Така Еминем получил забрана за изнасяне на концерти в Хайд парк.

"Този артист представлява риск за репутацията на компанията. Неприемливи са текстове с възможни обидни фрази и/или неподходящ език в границите на парка, да не говорим за околните жилищни райони", казват от Royal Parks. Еминем ще изнесе два концерта на стадион "Уембли" на 11 и 12 юли

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !