Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Ирина Тенчева стана писател

отпечатай новината

02.07.2014 11:43 | Видян 1869 пъти

Ирина Тенчева стана писател

Първата й публикация в книга е разказ в сборника "Истории от кухнята", в който са включени разкази и на други известни личности - Ива Екимова, Косьо Филипов, Евгени Минчев, Калин Терзийски и други журналисти и известни личности. Идеята за книгата е на астроложката Марияна Добранова, която е и неин издател. За Ирина обаче участието в сборника явно е само началото.

ТВ водещата и любима на продуцента Иван Христов е амбицирана сериозно да гради име като писател и планира своя собствена книга още тази година. Конкурентката на Наталия Симеонова като ТВ добротворец вече била загубила всякакъв интерес към кариерата си в телевизията.

Тенчева дори призна наскоро в ефир, че не гледа телевизия, защото няма време, а и не я интересува. Сега амбицията й е единствено да се занимава сериозно с писане. "Телевизията ми се случи без да съм мечтала за нея, (както много други хубави неща). И докато има на кой да съм полезна с работата си на екран - зрители, медия, гости, няма да абдикирам", уточни обаче бъдещите си твърчески планове Тенчева във Фейсбук.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !