Ергенът Алек се покри, дължи куп...

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От...

Брендън Фрейзър и Том Уелинг са...

Силни емоции и драматични обрати ще предложи bTV Action...

Big Brother 4 започва да номинира

отпечатай новината

29.09.2008 12:44 | Видян 7546 пъти

Big Brother 4 започва да номинира

Тази вечер в живото предаване от студиото на Big Brother 4 зрителите ще проследят първите номинации за сезона. Гости в студиото ще бъдат Мъро, скандалният фризьор от Big Brother 2, телевизионният критик Георги Лозанов, главната редакторка на „Хай Клуб” Мила Иванова и Албена Александрова („Рошавата гарга”). От студиото на Милен Цветков ще проследим първо номинациите в мъжката част на самолета, а после ще видим и дамите.

По-късно тази вечер в студиото на  „Малката сестра” гости на Венета Райкова ще бъдат култовите Панайот, Пеньо и Тризначките. Те ще коментират новите съквартиранти, първите номинации и въобще  Big Brother 4.

Междувременно обстановката в двете части на самолета се нажежава.
Оформят се различни лагери, между които все по-често прехвърчат остри реплики. Иванина („лъска ли, Иванина е там”), Ирена (майката от Бургас) и Ангелина (18-годишната пловдивчанка) са едната клика, на другия полюс са Емилия (излекуваната от рак русенка), Наталия (богатата мадама от Шумен) и незрящата Мила. Сляпата Мила обаче е под непрестанни атаки и от двете страни... Тя все още е най-изолираният съквартирант в „женския двор”. Повод за разправии е съмнението, че тя наистина е незряща. От своя страна Мила се чувства обидена да я третират като „бавноразвиваща се”. Изнервена, 35-годишната жена се опита да обясни на своите съквартирантки кога има нужда от помощ. Но дори след като се разбраха повече да не й помагат без нейно желание, Мила не се успокои, излезе разтроена от самолета, спъна се, падна и си сряза ръката. Това даде повод да се развихри страхотен скандал. Ирена и Емилия веднага й помогнаха, промиха раната и се опитаха да й превържат ръката. Мила настояваше, че не й трябва превръзка... Спорът дали да я превържат продължи толкова дълго, че накрая Даниела (Манол) се намеси, скастри Мила и превръзката беше поставена.

През уикенда близките отношения между Наталия и Даниела (Манол) претърпяха развитие. Наталия се оплакваше, че е настинала и Даниела жертвоготовно реши да я разтрие. Масажът прерасна в ласки и заприлича много повече на флирт, отколкото на първа помощ. По-късно Даниела се включи в разговор между Наталия и Ирена, като каза, че би искала да нацелува Наталия от пръстите на краката, та чак до косата, без интимните части, така че: „...ще свършиш поне 3 пъти!”

В мъжкия лагер е малко по-спокойно. Мнимият болен Тошко притеснява част от съквартирантите. Хомосексуалният Мартин бе нападнат от Петър и Камен. Камен скастри и Даниел, „Нема да ми се правиш на мъж, че такава десница ще ти дам, че ще ти откъртя главата.”  Мизерията и липсата на жени изнервя обстановката в мъжката част на самолета. Вчера сутринта на някои от съквартирантите им хрумна да си направят женски фигури от кал. Но скоро след това се отказаха. Данаил все по-трудно издържа на битовите условия; на софиянеца му стана лошо от миризмата в тоалетната и той повърна пред нея. Междувременно Умберто също реши да избегне влизането в химическата тоалетна и се облекчи в бутилка на двор, което отключи още един повод за скандал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !