Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Яна и Петко хукнаха за Бразилия

отпечатай новината

07.07.2014 13:50 | Видян 2473 пъти

Яна и Петко хукнаха за Бразилия

Петко и Яна Димитрови си подариха втори меден месец и заминаха за Бразилия. Младоженците сами се похвалиха със снимки в социалната мрежа, а на кадъра Яна държи бразилското знаме. Снимката е направена в Копакабана, но суетната танцьорка е скрила тялото си зад знамето, защото смята, че все още не е в топ форма, за да се показва по бански.

Двойката може и да прескочи до някой от 12-те стадиона, на които в момента се провежда Световното първенство по футбол. Семейство Димитрови са оставили малкия Доменик на грижите на бабите и двете детегледачки в къщата им в софийското село Владая.

Припомняме, че бебето се роди в средата на май, а Яна, както „Всеки ден" разкри, предпочита да прекарва повече време по кафета с приятелки и в заведенията на съпруга си, отколкото да се грижи за малкия. Въпреки това танцьорката е уморена от грижите за наследника си и се нуждае от почивка, тъй като не си набавя необходимите 8 часа сън на денонощие.

Доменик е една от причините двамата влюбени да не отскочат по-рано до петата по площ и население държава в света. Другата е смъртта на приятеля и съдружник на Петко Константин Александров, който загина при нещастен инцидент в турския курорт Анталия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !