Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Селена бясна на своя фенка заради бюста си

отпечатай новината

14.07.2014 15:23 | Видян 1643 пъти

Селена бясна на своя фенка заради бюста си

"Знам, че може да не ме харесвате и да не одобрявате това, което съм направила, но пожелавайки ми здравословни проблеми, не е начинът да го покажете.", написа разочарованата изпълнителка. Селена Гомес се разгневи на собствените си фенове, след като някои от тях не спират да я нападат заради операцията на гърдите й.

Разярена почитателка на певицата дори й пожела да "гние в ада, болна от рак", заради което Селена отвори устата си. "Коментарът ти за рака бе абсурден. Не е нормално млада жена да говори или пише подобни неща.", написа разочарованата Гомес.

"Знам, че може да не ме харесвате и да не одобрявате това, което съм направила, но пожелавайки ми здравословни проблеми, не е начинът да го покажете.", допълни още излиянието си младата певица. Откакто преди дни гаджето на Джъстин Бийбър показа новите си силиконови гърди, като ги разходи запотена и без сутиен в центъра на Ню Йорк, тя не спира да бъде нападана от многобройните си почитатели, които са крайно недоволни от решението й да легне под ножа.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !