Кубинка ще играе Мерилин Монро

Кубинката Ана де Армас изгря във Вади ножовете и предстои...

Хари и Меган напускат Лондон на 1 април

Принц Хари и съпругата му Меган ще напуснат окончателно...

Запорираха жилище на Азис

отпечатай новината

30.07.2014 09:34 | Видян 2261 пъти

Запорираха жилище на Азис

Жилище на фолкпевецът Васил Боянов, известен като Азис е запорирано заради неплатени данъци, пише „Телеграф”. Според изданието, известният изпълнител дължи на хазната неплатени данъци в размер на шестцифрена сума.Запорът е наложен на 28 март тази година поради отказ на Азис да плати данъците, показва справка в Имотния регистър. От тази дата жилището не може да се продава или да се сменя собственикът чрез прехвърляне.

Апартаментът се намира в луксозна нова кооперация в столичния квартал „Малинова долина”. Според експерти, за да се стигне до мярката, вероятно Азис е обжалвал ревизионните актове в съда, но е загубил делото. Имало е вариант за внасяне на 30% от сумата и останалото да се плаща разсрочено, но след като вече имаме запор, значи длъжникът се е отказал от този вариант”, обясняват запознати с данъчното законодателство.

Сега Костинбродския славей ще има нов срок, в който, ако не плати, ще се прости с апартамента си, който ще бъде продаден на публичен търг. Според данни от Имотния регистър Азис е имал два апартамента в тази кооперация на ул. „Луи Айер” №73, но единият вече е продаден на Галина Георгиева, неговата приятелка, от която има дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !