Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Яна се има за победител

отпечатай новината

04.10.2008 09:00 | Видян 14574 пъти | Гласували 1

Яна се има за победител

Яна Маринова е третата звезда, участваща в Сървайвър. Известна е покрай изявите си като актриса, модел, водеща на предаването Елегантно по ТВ7 заедно с Ники Илиев и най-вече като Мисис България.
Малко след завръщането на участниците от Островите на перлите, когато те съвсем не бяха ясни, репортер на СЛАВА излови красавицата в особено приповдигнато настроение по време на откриването на столично заведение. Това стана в началото на септември.
Цяла вечер тя купонясва, часове наред танцува и се весели в компанията на своя приятел. Дали еуфорията й има нещо общо с  резултатите от играта й в риалитито? Или Яна винаги и навсякъде си е такава купонджийка?!
Връщайки лентата назад, изниква и друг важен въпрос: случайни ли са все по-честите й медийни и светски изяви напоследък?

Преди известно време тя се появи в Шоуто на Азис. Редовен гост е и по светски партита и други подобни мероприятия. Докато преди я виждахме само в реклами и филми, сега Яна изведнъж излезе на светло и взе да се показва сред хайобществото! Каква ли е причината?
Дали, защото новото й гадже е демократично настроено?
След развода и неочакваното й сваляне от предаването Елегантно, дълго време за Яна не се чуваше почти нищо. А сега изведнъж упорито започна да се рекламира...

Според слуховете в този сезон на риалитито няма да са мираж нито сексът, нито пък разтърсващите любовни истории.
Някои твърдят, че страстите ще се въртят най-вече около моделката. Красавицата, освен със сексапил, щяла да впечатли своите съперници на острова и с изключителното си желание да се докаже в екстремни условия. Въпреки крехката си външност, тя се борела със зъби и нокти по време на игрите, които решават кой от отборите ще яде прясна храна и кой ще гладува.
Някои от колегите на Яна се опитват да я въвлекат в романтични авантюри. Ако се вярва на мълвата, сериозна заявка за място във финалните игри на острова дава именно бившата Мисис България. Дали тя е големият победител? Дано...

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !