Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Обръснаха Ники Кънчев

отпечатай новината

29.09.2008 14:10 | Видян 5719 пъти

Обръснаха Ники Кънчев

Яна Маринова и Мария Игнатова имаха сериозна задача на представянето на Gillette Fusion. Те трябваше да обръснат куп брадясали мъже. Под ножа на красавиците легнаха Владо Карамазов, Крум Савов, Ивайло Гаврилов, Дидо от Д2 и Ники Кънчев. Последният бе водещ на събитието, но реши да се присъедини към останалите и да изпробва дългоочакваната самобръсначка. Ники с готовност обръсна катинарчето си, което бе негова запазена марка. Към ентусиастите се присъединиха още Асен Блатечки, Захари Бахаров и Юлиан Вергов.
Сървайвърката Яна и господарката Мари искрено се забавляваха, въпреки че не им бе много леснот, тъй като звездите отдава не бяха използвали бръснач. Дамите обаче се справиха геройски. Никой не посмя да им отправи каквато и да било забележка.
Освен бръсненето, в НДК се състоя и концерт. На фона на музиката на DJ First Rate от Morcheeba и Deep Zone Project, публиката имаше възможността да се наслади на акробатично шоу по стените. Алпинистите на Fusion Air Art летяха над 35 метра височина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !