Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Ники Илиев + Елен Колева =?

отпечатай новината

04.10.2008 09:00 | Видян 31564 пъти | Гласували 5

Ники Илиев + Елен Колева =?

Забранена любов е бг сапунката, която тръгва по Нова телевизия от 5 октомври.
Дни преди старта до СЛАВА достигна информация, че хонорарите на някои от актьорите са доста ниски, като на статисти.

Предвид факта, че част от участниците дори не са завършили НАТФИЗ, може би слухът ще се окаже истина! Ако се вярва на мълвата, те са се вързали и с едногодишен договор.

Останалите, сред които са звездите Ники Илиев, Елен Колева, Диана Любенова, известният като капитан Петко Войвода - Васил Михайлов, едва ли са приели да играят срещу толкова скромно възнаграждение.

Сред актьорския състав е и племенникът на покойния Вили Казасян – Еди, който е бивше гадже на Ивет Лалова. Ники Илиев също имаше романтични отношения със спринтьорката.

Дали баджанаците ще успеят да се сприятелят, покрай съвместната си работа? Или все още прехвърчат съпернически искри, въпреки че Ивет е минало и за двамата?
А може би пък чаровният блондин Ники тотално е загърбил старата любов, заради колежката си Елен, с която според слуховете си имат вземане-даване не само на сцената?

В сериала двамата изживяват бурен любовен романс, ако се вярва на мълвата. Подобна „забранена любов“ между Ники и Елен май се е заформила и в личен план.
Диана Любенова ще го раздава майка на бившия манекен, което е доста странно имайки предвид, че двамата изглеждат почти като връстници.

Няколко седмици съществуваше мистерия около имената на актьорите. Въпреки това, медиите успяха да разконспирират и други от главните действащи лица. Освен гореспоменатите, в латинодрамата ще се изявят още тв водещата от ММ Ася, Мария Статулова, Таня Димитрова, Саня Борисова, Ивайло Герасков, Тодор Танчев и Албена Ставрева.

Двама новооткрити таланти от ВИТИЗ са Фахардин Фахардинов и Яна Кузова от класа на небезизвестния доцент Веселин Ранков(Стар Академи).
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !