Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

И Милен Цветков отива в bTV

отпечатай новината

09.09.2014 12:16 | Видян 2291 пъти

И Милен Цветков отива в bTV

Ефирът на Нова Телевизия вече няма да бъде същият, след като две от главните им лица напускат медията. Става дума за вече бившата водеща на „Горещо"- Венета Райкова и Милен Цветков, който води „Часът на Милен Цветков" .

Според последната клюка и двамата са се ориентирали към конкурентната телевизия - Би Ти Ви и ще се местят там с изцяло нови предавания. Причината била, че и Цветков, и Венета са се изпокарали с ръководството на Нова ТВ, които постоянно ги притискали заради ниския рейтинг.

Всъщност вината за ниската гледаемост на предаванията им не е на водещите, а на продуцентите. В случая на Милен Цветков, там разправията е започнала още началото на 2013 година, когато изпълнителният продуцент на Нова ТВ го привикал, за да му каже, че предаването му изобщо не се гледа и Цветков трябва да направи нещо по въпроса, защото иначе ще падне от ефир.

Милен нямало какво да направи, защото това дали предаването му ще се гледа не зависило от него, а от зрителите, които в часовете между 16:15 -17:15 предпочитали да гледат турския сериал, който вървял по конкурентната Би Ти Ви.

Цветков се изпокарал с продуцента и от новия сезон предаването му е забутано в 23.45, когато хората вече спят. Абсолютно същото се случи и с Венета Райкова преди "Горещо" да падне от ефир. Месеци наред тя излъчваше предаването си около полунощ.

Двамата все още не са потвърдили категорично местенето си в БиТиВи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !