Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Първият учебен ден на ВИП децата

отпечатай новината

16.09.2014 10:27 | Видян 4106 пъти

Първият учебен ден на ВИП децата

Италианският лицей в Горна баня за поредна година се оказа най-предпочитаното учебно заведение от политици, телевизионни водещи, бизнесмени, манекенки и известни личности от малкия екран.

Дори и да не знаеш адреса на елитното училище, едва ли ще сбъркаш посоката, защото още шофирайки по бул. „Никола Петков", забелязваш колоната от лъскави автомобили, които отбиват наляво, за да продължат по ул. „Вечерница", където се намира училището, създадено по идея на Людмила Живкова ни съобщава vsekiden.com.

Тази година на 15 септември отрочетата си изпратиха депутатът от БСП Янаки Стоилов, Евгени Димитров-Маестрото, Ани Салич, Наталия Симеонова, Мариана Векилска със съпруга си Симеон Колев, Ирен Онтева и Христо Сираков, популярен като Ицо Стоте манекенки, жената на Брендо Моника Добринова, Тодор Славков с бившата си половинка Силвия и още куп знаменитости.

Сред първите пристигнали в двора на Националния учебен комплекс по култура (НУКК), или по-известен като Италианския лицей, пристигна Ирен Онтева заедно със своята майка. Дамите носеха два огромни букета с цветя. Още щом пристигна, манекенката започна нервно да звъни и по двата си телефона на бившия си възлюбен Стоте манекенки, който е и баща на сина й Кристиян. Както е известно, Сираков и Онтева са разделени и от доста време не живеят заедно, но очевидно за първия учебен ден на детето си са заровили томахавките.

Онтева се бе погрижила за тоалета си, като бе заложила на черна стилна рокля, черно сако, високи токчета и прическа. Още по телефона Ирен започна да нарежда на Христо Сираков, че закъснява, и да се държи иронично с него. По време на цялото тържество по откриването на учебната година тя не престана да му досажда и да му мърмори нещо.

Сираков бе заложил на спортно-елегантно облекло. Той кротко си мълчеше и без да обели и дума, седеше до експоловинката си. ,,Боже, каква досадница е тази Онтева! Въобще не знам как я търпи, без да й отговаря", чудеха се слисани родители от държането на блондинката.

Шефът на лявото крило в БСП Янаки Стоилов изпрати сам 12-годишната си дъщеря. Той не бе придружаван от съпругата си, защото тя е начална учителка и откри учебната година в друго школо. „И да слушаш класната си", заръча гордият татко на отрочето си.

Евгени Димитров-Маестрото заведе 10-годишния си син Кристиян. Музикантът от ,,Ку-ку бенд" бе заложил на тениска и дънки и имаше уморен и недоспал вид. Очевидно дори кафето не бе успяло да го разсъни в дъждовния ден.

Ани Салич лично изпрати двете си деца Хана и Лазар, съответно на 8 и 15 години, в първия им учебен ден. Водещата на новинарската емисия по Нова телевизия бе заложила на спортни дрехи, без грим и коса, вързана на т. нар. кукуригу. Тя се суетеше около хлапетата си и бе по-притеснена от тях. За пръв път Ани беше сама на първия учебен ден. Мъжът й Бранко не я придружаваше. Обикновено той е винаги до нея и снима с камера тържеството. Отсъствието му за пореден път потвърди слуховете, че журналистката е разделена със съпруга си.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !