Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Райна бясна на Константин

отпечатай новината

16.09.2014 13:17 | Видян 3459 пъти

Райна бясна на Константин

Фолкпевицата Райна не издържа и нападна публично бившия  си Константин. Тя избухна по повод на последното интервю на Константин, където той обясни, че връзката му със съпругата му Надя се крепи на здрав секс.

"Стига с тази реклама", бясна е пилето на фолка. Райна не иска името й да се свързва с това на бившата й половинка, но и години след раздялата им не пропуска удобен повод, за да го захапе. Райна на няколко пъти атакува Коцето, че й е изневерявал системно, прекалявал с алкохола. Сега атакува и сексуалните му възмовности.

Близки на Райна съвсем открито признават, че се тревожат за певицата. От известно време насам тя съвсем е обърнала гръб на мъвете. Прекарва времето си в екзотични пътувания с приятелки. Оставила е на заден план и кариерата си в "Пайнер". Освен това видимо е качила и няколко килограма. Райна не взе участие на турнето на фирмата тази година. Тя напдна колежките си, че пеят само защото имат богати мъже. След тези нейни изказвания шефът на "Пайнер" я привикал на среща. Той ясно й обяснил да спре с острите изказвания, а да последва примера на другите певици и да си намери сериозен приятел, по възможност заможен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !