Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Саня Армутлиева играе злата вещица в живота на Камелия Тодорова

отпечатай новината

18.09.2014 11:09 | Видян 10565 пъти

Саня Армутлиева играе злата вещица в живота на Камелия Тодорова

Една звезда ще има цели дни да разказва в живота си във „ВИП Брадър”, докато останалите  слушат в захлас истинската история на нейния живот като роман... Когато през 1991 г. Камелия Тодорова се завръща в България след странстване на Запад, където „бяга” на върха на славата си като певица и актриса у нас, тя е щастлива. Интересът към нея е огромен, старите й познати не могат да я познаят, защото е станала нов човек, има съпруг и две красиви малки дъщери, чието бъдеще й изглежда светло.

Истината е, че я чакат двадесетина години на изпитания. Първо, нейният тежък акцент и рок репертоара не се приемат от публиката, а медиите направо я подиграват. После идва много по-тежкото. Съпругът й си хваща българска любовница. Никому неизвестната дъщеря на стар милиционер се запознава с баровеца от Запад, когато татко й поема охраната на Камелия. Името й е Саня Армутлиева. Кунстман основава фирмата „Вирджиния рекърдс”, която доста години издава легално музика у нас. Контактът на бизнесмена отново е на гърба на Камелия, чийто първи контракт на Запад е с „Върджин”, а „Вирджиния” неслучайно е измислена с име, което да наподобява онова на гиганта. Факт е, че Саня разработва компанията и дори си извоюва, макар и глуповато, тв предаване по Нова. Много й се иска да стане звезда. Къдрокоска обаче си остава популярна само в много тесен кръг псевдоинтелектуалци.

Камелия надушдва връзката на „благоверния” си и заедно с децата се връща в Германия. Тя смята, че е оставила зад гърба си всички унижения – и недоброто посрещане от медиите и публиката у нас, и Саня. Но ето, че Армутлиева не след дълго също долита. Отношението на двете влюбени гълъбчета към Камелия е непоносимо, както разказва години по-късно в пресата Тодорова. Тя си спомня, че дори се случвало да я буквално да я заключват в някой от стаите на собствения й дом, за да не пречи на любовната им игра.
Тодорова, от малка свикнала на почтеност и независимост, решава да не си губи повече времето там, където не е желана. Единствената й цел е да не покварява нездравият дух в къщата нейните две деца, родени година след като Камелия се венчава за Кунстман. Взема близначките си Рейчъл и Мириам и се връща в България по същия начин, по който си е тръгнала – без пукната пара.

Тя не се оправдава пред никого. Когато отново се появява пред телевизионните камери в края на 90-те не като рокерка, както й е налагал Кунстман, а изискана и крехка, каквато я помни и обича родната публика, тя си връща феновете, издава албум, макар и в най-трудните години има и участия. Обяснява раздялата си с Кунстман простичко: “Той пренебрегна семейния ни живот и нямаше смисъл да продължаваме заедно”.
Камелия е на дъното. Тя няма буквално никакви пари. Двадесет лева се оказват страхотна сума за нея в момент, в който и в България животът поскъпва. Враговете й обаче са непреклонни.  

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !