Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Пуснаха половината съквартиранти в Къщата на Big Brother

отпечатай новината

07.10.2008 12:05 | Видян 4928 пъти | Гласували 2

Пуснаха половината съквартиранти в Къщата на Big Brother

След две седмици мизерия като в страна от развиващия се свят, част от съквартирантите в Big Brother най-сетне намериха повод да се усмихнат. 

В суперлуксозната къща на шоуто към варненеца Константин се присъединиха дамите Мила, Ангелина, Иванина, Наталия и Таня, разделили се с охота с двора и самолета, в който живееха досега.

За съжаление на разхождащия се непрестанно гол Косьо обаче петте жени набързо останаха четири. Красивата и най-млада участничка в предаването - 18-годишната Ангелинка не се поколеба и устоя на мнението си да напусне шоуто, въпреки лукса, в който се озова.

Тя не се поддаде и на увещанията на водещия Милен Цветков да се върне обратно и сериозно го шашна с мотивите за напускането си - просто искала... да ходи на училище. В студиото Ангелина бе категорична, че не е от ромски произход и дори бе готова да се закълне в това, оборвайки слуховете и в, и извън Big Brother.

Повечето от съквартирантите пък изпаднаха в тотално недоумение къде изчезват половината им съседи, при това сбогуващи се по такъв драматичен начин... явно и те самите не разбрали гонят ли ги или ги местят някъде.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !