Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Иконата на испанската електронна музика идва у нас

отпечатай новината

24.09.2014 13:15 | Видян 1292 пъти

Иконата на испанската електронна музика идва у нас

Вече десет година марката Bedroom с право може да се гордее с онова, което е  – лукс, дизайн, перфектно обслужване, неповторима атмосфера. Накратко – еталон за качество! Обаче настроението в Bedroom го създават неговите гости – модерни, артистични, динамични, успешни хора. И разбира се, музиката. Bedroom непрекъснато инвестира, за да поддържа стандарта на едно от най-предпочитаните места за забавление в столицата и да предлага винаги най-доброто в областта на клубната култура. Затова на сцената му редовно гостуват ветерани и легенди на хаус и хоп-хоп музиката, а хореографията на тематичните му партита, която е запазена марка на Bedroom, винаги може да изненада с нещо ново и нестандартно.

За пореден път това ще се случи на 27 септември, когато на сцената на софийския Bedroom Premium Club ще се развихри иконата на испанската електронна музика  David Penn. Събитието е с медийната подкрепа на радио Nova, където на 101.7 всеки четвъртък и събота от 17:00 се излъчва предаването му "Urbana Radio Show".

В професионалната си биография той има над 200 продукции и рекмикси. Правил е ремикси също така за големи имена в музикалния свят като Sandy Rivera, Mariah Carey, Boy George, Simply Red, Jon Cutler, Masters At Work. Заради качествената си продукция David Penn е чест гост в най-добрите клубове в родната Испания, в Европа, Турция, Южна и Северна Америка. Това признание се материализира и в редица награди: петкратно е най-добър диджей в класацията на Deejaymag, а два пъти е носител и на наградата за най-добър диджей на Vicious Music Awards.

На 27 септември зад пулта David Penn няма да бъде сам, а ще взриви столицата заедно с българския си колега диджей Mascota. Шоуто ще достигне апогея си, когато на фона на хаус музиката модерни феи ще развеят спускащи се до земята коси, гъвкавите им тела ще са обгърнати от прозрачни воали, в ръцете си подобно на Толкиновите елфи ще държат арфи и флейти. Едно вълшебно шоу, една феерична приказка, която се нарича точно така – Fairy Tale.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !