Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Анелия: Не се влюбвайте, боли!

отпечатай новината

07.10.2008 17:45 | Видян 27191 пъти | Гласували 9

Анелия: Не се влюбвайте, боли!

Новината е на читателката ни Катя Иванова: 

Чалгаджийката Анелия е изпаднала в сериозна любовна депресия и не крие това от феновете си.

Подобно на колежката си Преслава, тя също се излага по участията си с неуместно държание. Когато пее последния си хит „Все едно ми е сега с коя си", брюнетката не пропуска да уточни, че песента е обръщение към бащата на детето й.

Певицата отправя и антилюбовни призиви към феновете „Не се влюбвайте, защото боли. Не вярвайте в любовта, за да не ви наранят!", крещи редовно в микрофона Анелия.

Според близки на звездата тя е изпаднала в тежка любовна депресия, след като колежката й Емилия роди син на съпруга на Ани - Коко Динев.

Певицата се омъжи за бизнесмена в самото начало на кариерата си и бе едва на 19. Тя не криеше, че Коко е любовта на живота й и го дари с дъщеричка Ивон.

Анелия не се замисли, както повечето си колежки, че ако забременее, ще развали кариерата и фигурата си и вярваше на Динев. Съвсем скоро обаче се оказа, че Коко е по-отдаден на красивите жени, отколкото на семейството. Раздялата не закъсня.

Според близки на Анелия тя приемала това за временно положение и таяла надежда, че ще се събере с Коко. Заричала се, че ще го чака да се наживее и ще му прости, когато поиска да се върне.

Вместо това обаче Динев започна сериозна връзка с Емилия и наскоро тя го дари с така желания син.

Това е съсипало всички надежди на Анелия и се оказва, че тя едва сега осъзнава, че е изгубила Коко.

Фолк дивата е в тежка криза и се зарича никога повече да не погледне мъж. Депресията се отразява и на кариерата й и напоследък Ани пее само за нещастна любов и излъганите чувства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !