На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Криско забрани сръбския кавър на „Видимо доволни”

отпечатай новината

10.10.2014 12:09 | Видян 1729 пъти

Криско забрани сръбския кавър на „Видимо доволни”

Песента „Видимо доволни” продължава да бъде обект на скандали и противоречиви коментари .

След като родният СЕМ препоръча на медийните канали да не пускат парчето заради нецензурно съдържание, сега двама сърби влязоха в остър спор с Криско заради свой кавър.

Станко и мис Бека са изпълнителите на парчето „Палим”, което използва музиката и идеята на хита на родния рапър и колежката му Мария Илиева. Сърбинът веднага бе обвинен в плагиатство и дори песента му бе свалена от музикалните платформи YouTube и Vbox7 по молба на българската звезда.

Певецът твърди, че не е крал от колегата си и че неговата песен е използвала само разрешението 4 бийта, което не я прави копие на “Видимо доволни”. Той претендира, че е написал текста преди 8 месеца .

Станко добави, че не е имал проблеми с техния медиен регулатор заради текста и това е така, защото не е превел думите на Криско. „Аз като артист не искам да използвам вулгарни думи, както Криско например. Съветът за електронни медии не ми е правил проблем”, сподели сърбинът пред bTV.

"Проблемът е, че видеото беше свалено от YOUTUBE по молба на Криско.Не го познавам лично и бих искал да не сме врагове, а приятели, защото харесвам творчеството му.

Не обичам да копирам. Бих искал да помоля Криско да престане да вреди на репутацията ми, без да има видима причина за това”, добави сръбският изпълнител.

Коментарът на Криско бе далеч по лаконичен. Със sms той обясни, че парчето е откраднато и вече е впрегнал адвокатите си да се заемат със случая. Дотогава той отказа да дава повече коментари и интервюта по темата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !