12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Пластичният хирург на звездите проговори кой и как крие силикона

отпечатай новината

21.10.2014 17:38 | Видян 2306 пъти

Пластичният хирург на звездите проговори кой и как крие силикона

Звездите, които умело прикриват хирургичните си интервенции. За някои от тях феновете се чудят в продължение на години дали са лягали под ножа, защото по външи белези това не личи, освен че времето почти не оставя отпечатъка си върху тях. Преди време публикувахме статията "Селена се разхожда потна и с нов, тунингован бюст", което предизвика невероятно брожение сред феновете на певицата и те със седмици спориха в социалната мрежа дали тя наистина има корекции на гърдите си.

Камерън Диас е също в списъка на известните дами, които не признават да са лягали под ножа на естетичните хирурзи. Актрисата изглежда много секси и е собственик на едно от най-стегнатите и перфектни тела в шоубизнеса. Тя не може да се похвали с огромна гръдна обиколка като голяма аст от конкуренцията, пък и не държи да притежава такава.

Пластичният хирург д-р Марсел Даниелс обаче е убеден, че релефът на бюста на актрисата е дело на негови колеги. Той разказа подробно за тенденцията „мини силиконова интервенция”, в която жените се спират на пропорционални на тялото си силиконови импланти и така човек трудно може да разпознае наличието им.

„По мое мнение Камерън Диас си е сложила импланти, но те са адекватни за размерите и пропорциите на тялото ѝ затова са невидими на пръв поглед. Лекарят си е свършил прекрасно работата и тя изглежда страхотно по бански.

Времето е най-лошият враг на жените и когато те скочат с няколко размера чашки, след години гърдите им изглежда видимо увиснали, с нарушена форма и водят до деформации в тялото”, твърди Даниел.

Камерън не е единствената звезда, която е помислила преди да си уголеми бюста. С малки силиконови гърди могат да се похвалят Кейт Хъдсън, Лиан Раймс и Никол Ричи.

Снимка: 

people.com

 Снимка: people.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !