Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Ана Баракова: Извинети, къдье йе Ендикату?!

отпечатай новината

24.10.2014 12:21 | Видян 2152 пъти

Ана Баракова: Извинети, къдье йе Ендикату?!

Изненада ще посрещне най-одумваната депутатка за клетвата на новия парламент. Пловдивчанката Ана Баракова, която се оплака от тормоз от членове на бившите си вече съпартийци от „България без цензура", както и че са отвлекли котенцето й, ще се сдобие с новородено животинче, научи „Всеки ден".

За блондинката, която се превърна в абсолютния пример как напълно неподготвени хора влизат в парламента, вече било приготвено мъничко коте, което да отглежда в софийския си апартамент и да заличи поне малко мъката й по това в родния й град.

София обаче не се е оказала особено гостоприемна за първата независима депутатка, разказаха запознати. От няколко дни тя ставала в ранни зори и веднага след закуската, прическата и слагането на едно от новите костюмчета, за които сама разказа наскоро, кръстосвала улиците, за да ги опознае. Минувачи в София се кълнат, че са били питани от нея: „Извинети, къдье е Ендикату?"

Служители от парламентарната администрация разкриха, че често я виждали да обикаля около сградата на законодателния орган, вероятно като разучава маршрутите до новото си работно място.

Баракова се прочу освен със загубеното котенце и отлюспването си от партията на Николай Бареков без време, и с непознаването на големия град. Оказа се, че тя не познава паметника на Цар Освободител точно срещу Народното събрание, въпреки че е учителка по химия и биология. С разузнаването на столичните улици напоследък обаче със сигурност го е разучила, шегуват се из кулоарите на парламента.

Наскоро била засечена и в голям козметичен салон да се подлага на сериозни процедури за лице, вероятно за да светне за клетвата си в понеделник. Прическата й също щяла да е леко променена, довериха още запознати с ежедневието на дивната пловдивчанка. Според тях тя дори вече си е намерила салса клуб, където да кърши снага, след като призна, че латино музиката е любимата й.

снимка: нова тв

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !